När jag inte målar så skriver jag. 

Jag vill skapa berättelser som inspirerar och berör. Mitt fokus ligger på att skriva för kvinnor som kommit en bit i livet och jag strävar efter att skapa verk som speglar våra erfarenheter, drömmar och utmaningar. Genom mina böcker hoppas jag  skapa en meningsfull läsupplevelse med plats för både humor och eftertanke. Min första bok kom ut i höstas och handlar om Alice, en medelålders kvinna vars liv plötsligt tar en oväntad vändning när en främling dyker upp i hennes vardagsrum en morgon.


Alice är en tillbakadragen, medelålders kvinna som fastnat i en händelselös tillvaro. Hon är emotionellt tillknycklad av en kärlekslös uppväxt och några misslyckade relationer, något som gjort att hon har gömt sig bakom ett skal av självvald ensamhet. Numer sitter hon mest hemma och kurar och har gett upp hoppet om ett roligare liv.

Plötsligt händer något som bryter tristessen. En morgon dyker en mystisk kvinna upp från ingenstans och vägrar dessutom att ge sig av. Med märkliga knep och förmågor sätter hon fart på Alice och får henne att närma sig en öppnare tillvaro. Saka men säkert utvecklar de en udda vänskap som kommer att förändra Alices liv. Men resan är inte utan friktion. Alice kämpar med ett stressigt jobb, en illvillig chef och den gnagande oron att bli överglänst av yngre talanger. Hon får en ny vän men förlorar en annan.

Mitt i alltihop kommer dessutom hennes livs stora, mörka hemlighet tillbaka med full kraft och ställer allting på sin spets. Vad är det Alice försökt dölja hela sitt liv - och vem är den mystiska kvinnan som verkar ligga bakom allt som händer?


Sagt av mina läsare


- Som Lucy Dillon fast med ett mycket bättre språk!

- En magnetisk berättelse!

- På grund av både utmattning och post-covid har jag inte orkat läsa
   en bok på flera år. Denna sträckläste jag på två dagar!

- Feelgood med IQ, sällsynt och läsvärt!

- Åh vad jag kommer att sakna Alice och Rain!


Provläs och köp boken här!