Kontakta mig


Jag arbetar med executive search och talent management med en stark övertygelse att ha människan i fokus och att hållbara resultat bygger på engagemang, tydliga värderingar och genomarbetade processer. Jag drivs av att ge helhjärtat engagemang och leverera högsta kvalitet genom att lära känna mina uppdragsgivare och kandidater på djupet.  En framgångsrik rekrytering kräver både hjärta och hjärna och en stor dos erfarenhet och människokännedom. Och där har jag min plattform och grund för hållbara träffsäkra resultat. 


Du får min fulla uppmärksamhet

Min affärsidé är att samarbeta med uppdragsgivare som delar mina värderingar, där man sätter ledarskap högt och förstår värdet av motiverade medarbetare.  Jag fokuserar på ett fåtal uppdrag samtidigt för att kunna ge full uppmärksamhet åt både uppdragsgivare och kandidater. Jag hittar kandidaterna snabbare och kommer i mål fortare. samtidigt som jag kan lägga tid på varje steg i processen. Det blir bättre, roligare och slutresultatet blir gediget.  Och överträffar dina förväntningar. Kontakten med uppdragsgivare och kandidater har högsta prioritet och den slutliga upplevelsen ska vara positiv, ge ett högt värde och inspirera till fortsatt samarbete. 

"Vi är verkligen enormt nöjda! Både vi och alla kandidater har varit jättenöjda med din insats och den genomarbetade uppdrags-beskrivningen som du på vårt första möte hade stor del i då du hjälpte oss att sortera tankarna och sätta ord på vem och vad vi behövde när vi skulle rekrytera vår första verksamhetschef."

            Daniel Hjälm, delägare Certe Revision"Monica är noggrann, håller vad hon lovar, drar sig inte för de omöjliga uppdragen, lyhörd, känsla för personkemi, och vad som kan fungera. Genuint intresserad av människor"

                                           Elisabeth Falkemo, 

                          Director of Compensation &

                          HR Manager at Apoteket AB


Min bakgrund

Nästan 40 år i arbetslivet. Några fler i livet. Min egen bakgrund omfattar ledande roller inom såväl start-ups, konsultverksamheter, eget företagande samt offentlig verksamhet. Det ger mig en bred erfarenhetsbas och perspektiv på olika verksamheters kulturer, utmaningar och behov. Jag är diplomerad coach och har arbetat som rekryteringskonsult de senaste snart 10 åren med fokus på rekrytering av chefer, ledare och specialister.


De som trivs att samarbeta med mig uppskattar min professionalitet, erfarenhet och särskilda förmåga att läsa en människa både på och mellan raderna. Jag har en speciell förmåga att skapa kontakt och få människor att känna sig bekväma och sedda. Det ger mig en unik fördel när jag arbetar med rekrytering som jag är mycket glad för. Utöver det drivs jag av mina värderingar som är kvalitet, professionell, genuin och alltid ha hjärtat med i allt jag gör.

Jag ger aldrig upp och har en stor dos humor och nyfikenhet som för mig framåt.  Jag tycker om att göra skillnad och att vara en del i förbättring och utveckling, där jag bidrar med mina förmågor och erfarenheter.


Monica Lönnbom 

monica@lonnbom.com

+46 735 10 19 19

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ok!