Mer!


Så här jobbar jag

En väl genomförd rekrytering tar mycket tid, men det behöver inte ta lång tid. Jag tar bara ett fåtal uppdrag samtidigt för att kunna ge full uppmärksamhet åt både uppdragsgivare och kandidater. Det gör att du får kandidaterna snabbare och kommer i mål fortare utan att tappa kvalitet. Tvärtom. Det blir bättre, gediget genomarbetat och du får hållbara, träffsäkra resultat. 


Min bakgrund

Min bakgrund omfattar ledande roller inom såväl start-ups, konsultverksamheter, offentlig verksamhet samt eget företagande. Det ger mig en bred erfarenhetsbas och perspektiv på olika verksamheters kulturer, utmaningar och behov. Jag  har arbetat som rekryteringskonsult de senaste tolv åren med fokus på rekrytering av chefer, ledare och specialister och är också utbildad coach. Jag har en stark övertygelse att hållbara resultat bygger på engagemang, tydliga värderingar och genomarbetade processer. 

"Vi är verkligen enormt nöjda! Både vi och alla kandidater har varit jättenöjda med din insats och den genomarbetade uppdragsbeskrivningen som du på vårt första möte hade stor del i då du hjälpte oss att sortera tankarna och sätta ord på vem och vad vi behövde när vi skulle rekrytera vår första verksamhetschef."


Daniel Hjälm,
delägare, Certe Revision

"Monica är noggrann, håller vad hon lovar, drar sig inte för de omöjliga uppdragen, lyhörd, känsla för personkemi, och vad som kan fungera. Genuint intresserad av människor"


Elisabeth Falkemo,

  Director of Compensation &     HR Manager at Apoteket AB

KNYT KONTAKT