Uppdrag


AKTUELLA UPPDRAG

Aktuella uppdrag


APOTEKET SÖKER VD-ASSISTENT

Apoteket söker nu en VD-assistent med uppdrag att agera administrativt stöd till VD samt ledning och styrelse. Detta är en bred roll som spänner över flera områden, där du får stort ansvar och utrymme för egna initiativ.

VD:s vardag är intensiv och händelserik och ditt uppdrag är att säkerställa att VD:s komplexa uppdrag flyter friktionsfritt, både internt och externt.

Du arbetar nära VD, ledning och styrelse och har även en drivande roll i projekt som rör chefsträffar, konferenser och event där du även kommer att medverka. Du får en roll i händelsernas centrum och håller i all övergripande planering. Ditt nätverk sträcker sig över apoteksbranschen, departement, myndigheter och näringsliv.

Dina övergripande arbetsuppgifter

  • Ansvara tillsammans med VD för att sköta VD:s kalender; bokning, koordination och logistik kring möten och resor
  • Förbereda inför och administrera ledningsgrupps- och styrelsemöten inklusive framtagande av material och protokoll och årsplaner
  • I samråd med VD prioritera och hantera email och samtal
  • Agera stöd i intern kommunikation
  • Producera dokument och presentationer i Word, PowerPoint och Excel
  • Planera och administrera möten och konferenser

Din profil – en effektiv och mångsidig administratör

För att bli framgångsrik i rollen är du självgående, initiativtagande och noggrann. Du lägger stor vikt vid effektiv administration och är skicklig på att organisera arbetet kring VD, ledning och styrelse.  Du ligger alltid steget före och ser det som självklart att stötta din närmaste omgivning samtidigt som du har en mycket god förmåga att själv prioritera. Du representerar VD i mötet med kollegor och gäster, trivs att jobba i högt tempo och är en problemlösare i din personlighet. Med en naturlig fingertoppskänsla för situation och person, agerar du både smidigt och med handlingskraft och har samtidigt hög integritet.  Du har mycket god social kompetens och tycker om att nätverka och bygga relationer.

Apoteket har en hög utvecklingstakt och vi vill att du har erfarenhet av och ligger i framkant kring att utveckla det administrativa arbetet med digitala verktyg.

Din bakgrund

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från en administrativ och assisterande roll från en större och händelserik verksamhet. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i ledningsgrupp. Du är en van användare av Officepaketet och har erfarenhet av och stort intresse för digitala verktyg. Du är en god skriftlig och muntlig kommunikatör i både engelska och svenska.


Om Apoteket
Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan. 2019 utsågs vi till apoteksbranschens mest hållbara varumärke.

 

I denna rekrytering samarbetar Apoteket med Monica Lönnbom Consulting.

Varmt välkommen att kontakta Monica på telefon 0735 10 19 19 eller via mail monica@lonnbom.com dit du också skickar din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 9 juni.

 


 


Monica@lonnbom.com


+ 735 10 19 19


Besöksadress: United Spaces,

Klarabergsviadukten 63

Stockholm